تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۲۷ آذر ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

زنگ خطر «جمهوری اسلامی» ؛ نقش مشکلات اقتصادی در فروپاشی | قدرت نظامی برای حفظ نظام‌های سیاسی کافی نیست

جمهوری اسلامی نوشت: دشمن برای ما هم نقشه کشیده است. ما امکانات بالقوه زیادی برای نقش بر آب کردن نقشه‌های دشمنان داریم. بر مسئولان نظام است که در انجام این وظیفه بزرگ و حیاتی تعلل نکنند که فردا بسیار دیر است.

زنگ خطر «جمهوری اسلامی» ؛ نقش مشکلات اقتصادی در فروپاشی | قدرت نظامی برای حفظ نظام‌های سیاسی کافی نیست

رویداد۲۴| یکی از مهم‌ترین مسائلی که طی روز‌های گذشته از سوی تحلیل‌گران به عنوان عاملی مهم در فروپاشی و سقوط دولت بشار اسد مورد توجه قرار گرفته است؛ مشکلات اقتصادی است. روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز خود با اشاره به همین نکته مهم به مسئولان هشدار داده که تا فرصت هست، فکر کرده و نارضایتی‌های مردم را رفع کنند.
جمهوری اسلامی نوشته: «بحران اقتصادی در هر کشوری می‌تواند باعث از دست رفتن پشتوانه مردمی نظام‌های سیاسی شود و زمینه را برای تضعیف و حتی سقوط آنها فراهم نماید. این، یعنی نظام‌های سیاسی فقط در صورتی دوام خواهند داشت که از پشتوانه مردمی برخوردار باشند.
روشن است که برخورداری از قدرت دفاعی یکی از مولفه‌های مهم حفاظت از نظام‌های سیاسی و موجودیت کشور‌ها و ملت‌هاست ولی این بدان معنی نیست که برخورداری از این قدرت برای تداوم نظام‌های سیاسی کافی است و نیازی به سایر مولفه‌ها به ویژه تامین رفاه مردم و حل مشکلات اقتصادی آنها نیست. نمی‌خواهیم بگوئیم اقتصاد زیربناست، قطعاً اینطور نیست ولی تاکید می‌کنیم که بدون اقتصاد سالم و پیشرفته و بدون اینکه مردم یک کشور از رفاه نسبی برخوردار باشند، اعتقادات آنها که زیربناست پابرجا نمی‌ماند.»
این روزنامه در ادامه آورده است: «آن روی دیگر سکه اینست که وقتی کشوری در اثر گرفتار شدن در دام فقر و بحران اقتصادی به طعمه خوبی برای قدرت‌های سلطه‌گر جهت فروپاشاندن نظام سیاسی آن تبدیل می‌شود، بلافاصله با تمهیدات همان قدرت‌های سلطه‌گر اقدامات سریعی برای پول‌پاشی‌های موقت صورت می‌گیرد تا مردم به صورت مقطعی هم که شده احساس رفاه کنند و افق روشنی را برای آینده معیشت خود مشاهده کنند. این، چیزی است که در عراق بعد از صدام و سوریه بعد از بشار اسد مشهود بوده و هست.»
روزنامه جمهوری اسلامی در پایان تاکید می‌کند: «با پذیرش این واقعیت، مسئولان کشور ما باید برای حفاظت از ایران و نظام جمهوری اسلامی، تدابیر مهم، قاطع و سریعی جهت سروسامان دادن به وضعیت اقتصادی مردم بیاندیشند و به مرحله اجرا بگذارند. مسئولان نظام بپذیرند که اکثریت مردم ایران از وضعیت اقتصادی ناراضی هستند. فاصله طبقاتی بیداد می‌کند، فساد اقتصادی اعتماد مردم به نظام سیاسی را مخدوش کرده و تبعیض غوغا می‌کند. درست در همین شرایط سخت، عده‌ای با انواع کارشکنی‌ها و پرداختن به امور فرعی درصدد از کار انداختن دولت برآمده‌اند. اینها همه به نفع دشمن و برخلاف منافع ملی است. دشمن برای ما هم نقشه کشیده است. ما امکانات بالقوه زیادی برای نقش بر آب کردن نقشه‌های دشمنان داریم. وحدت کلمه و تدبیر، اموری هستند که می‌توانند این امکانات بالقوه را به فعلیت درآورند و تهدید را به فرصت تبدیل کنند. بر مسئولان نظام است که به این مهم همت بگمارند و در انجام این وظیفه بزرگ و حیاتی تعلل نکنند که فردا بسیار دیر است.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
0
7
تا قدرت و تریبون نزد تندروها ا
ست ملت روی آرامش را نخواهند دید .برای شروع باید امثال جلیلی آقاتهرانی رسایی ثابتی و بقیه پایدارچی ها را از قدرت برکنار کرد البته اگر نظام خواهان آشتی با مردم هست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
1
6
مردم فقط از مشکلات معیشتی ناراضي نیستن اگر اقتصاد کشور رو هم درست کنن میتونن برای وقایع سال های گذشته که خیلیا صدمه های جبران ناپذیری دیدند رو هم جبران کنند
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
1
10
آيا هرگز به اين فکر کرده ايد که چرا ما دشمن داريم؟ اسرائيل کجا دشمن ما بوده چه وقت به مرز هاى ما لشگر کشى کرد جز اينکه شما به سوريه رفتيد تا با کمک حزب اله اسرائيل را نابود کنيد. چرا ما بايد در امور ديگران دخالت کنيم در حاليکه خودشان اعراب تمايلى به دخالت ما نداشتند چندين کشور عربى دهه هاست بر عليه اسرائيل و سياست هايش مبارزه مى کنند. اينکه روش هاى اعاده حقوق فلسطينيان درست و يا غلط بود به ايرانيان چه ربطى دارد اگر آنها نتوانند حل کنند چرا ما بايد با سياست تهاجمى حل کنيم شما اگر قصد خير و حقوق بشرى داشتيد مى بايستى با روش هاى عقلانى دست به اين کار مى زديد منتها تنها چيزى که در شما ها وجود ندارد همان عقلانيت است و امروز ملت ايران به خاطر نبود عقلانىت و خردورزى سياستمداران در رنج و عذاب بسر مى برد.
نظرات شما